Kantoorruimte Alkmaar huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Wil je een kantoorruimte huren in het gezellige Alkmaar? Bekijk hier alle mogelijkheden en vergelijk prijzen. Kies bijvoorbeeld voor een kantoor aan Verdronkenoord, waar je uitzicht hebt op de prachtige oude stad en Accijnstoren. Al ons aanbod vind je hier, je kunt prijzen vergelijken en reviews van andere kijkers lezen. Bezichtigingen kun je direct inplannen bij één of meer kantoren. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Alkmaar

De Grote of Sint-Laurenskerk, het Waagplein, diverse musea, Park Overhout, Oudorp en prachtige oude straatjes; Alkmaar is de perfecte plek om te ondernemen en te werken. In Alkmaar vind je zowel gevestigde bedrijven als opkomende organisaties en is er een verscheidenheid van creatieve en handelsondernemingen.

Als je een kantoor wilt huren in Alkmaar is het soms lastig om iets te vinden wat bij je past. Launchdesk helpt je graag om een kantoorruimte te vinden die voldoet aan al jouw voorwaarden. Wat dacht je van een kantoorruimte in het oude centrum waar je tussen andere ondernemers terecht komt en zo nieuwe contacten op kunt doen?

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

Launchdesk Alkmaar - Verdronkenoord 1, 1811 BB, Alkmaar

We zijn nog niet zo lang actief in Alkmaar en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters