KNSM-laan Sumatrakade

 

Bedrijf met extra ruimte in Amsterdam Oost

5/5
(6)

Rustige, ruime studio met uitzicht over het IJ, voor creatieve ontwikkelaars

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben onze studio op het KNSM-eiland in Loods 6, de voormalige vertrekterminal van de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij. In 1997 is het gebouw helemaal gerenoveerd, en sindsdien zitten er allerlei creatieve bedrijven. Vanuit onze studio op de eerste verdieping hebben we vrij uitzicht over het IJ. Het KNSM-eiland is vooral een woongebied, waardoor je hier heerlijk rustig kunt werken. Je mag gratis gebruik maken van vergaderruimtes en er is een buitenterras.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (5)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (6)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (7)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (8)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (9)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (10)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (11)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (12)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (13)
 • Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (14)

Onze werkplekken in Amsterdam Oost

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 24 mei 2022)

Op ons kantoor is nu te huur:

3 eigen fulltime werkplekken voor €250 per bureau per maand (ex BTW)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 3 beschikbaar
 • €250 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van één maand

Rent office space KNSM-laan 131, Amsterdam (19)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Onze studio is rechthoekig en heeft een oppervlakte van 230 vierkante meter. De ruimte is helemaal open en daardoor ook heel licht. In het midden hebben we een vergaderplatform gecreëerd. Deze is af te sluiten met dikke gordijnen. De studio heeft een industriële uitstraling door de betonnen wanden en het robuuste plafond. De sfeer is informeel en creatief. Deze plek is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar.

Meer over ons kantoor

Over ons

Wij zijn een designbureau voor professionele- en consumentenproducten. We ontwerpen onder andere veel mobiliteitsproducten. In onze studio doen we research, ontwikkelen we concepten en maken we visualisaties. Vooral beeldschermwerk dus. Beneden in onze werkplaats bouwen we soms ook modellen. De lege werkplekken in ons kantoor zien we graag opgevuld door creërende ondernemers die ons aan kunnen vullen, zoals web, app, en grafisch ontwerpers, digital product designers en marketingmensen. De werkplekken zijn ideaal voor ondernemers die een stap willen maken naar een inspirerende studio.

Werkplekken aan de KNSM-laan in Amsterdam Oost

Er zijn vier blokken met werkplekken, allemaal bij het raam en met uitzicht over het water. Naast het vergaderplatform, in het midden van de ruimte, staat een grote lunchtafel. Bij binnenkomst is er een keukentje en kastruimte.

Je werkplek Amsterdam Oost

Als je een werkplek bij ons huurt krijg je een groot werkblad met een stoel en een ladekastje. Als je meer spullen op wilt slaan, dan kunnen we ook nog ruimte vrij maken in de grote kasten. In onze studio staat vrijwel altijd zachtjes muziek aan.

Voorzieningen

Onze heerlijke koffie en thee is gratis en iedere middag is er een gezamenlijke lunch, waar je tegen extra betaling bij aan kunt schuiven. We bieden daarnaast serverruimte aan, en er is eventueel ook een garage te huur. In onze studio is snel draadloos internet, en we hebben een printer die je mag gebruiken (fair use policy). Vergaderen kan op het vergaderplatform in onze studio. Bovendien is er een grote gratis vergaderruimte te boeken op de begane grond van het pand. Als je gebruik wilt maken van onze werkplaats in de kelder, dan kan dat in overleg. Toe aan ontspanning? Speel een spelletje op onze zelf ontworpen tafelvoetbal.

Sociaal

We werken veel met freelancers, stagiaires en andere tijdelijke mensen, waardoor je je netwerk snel uit kunt breiden. We zorgen altijd dat iedereen zich snel welkom voelt in de ruimte en in het team. Lunchen doen we iedere middag samen. Het liefst lekker buiten aan onze picknicktafel op het aangrenzende terras. Daar borrelen we ook regelmatig. Op het KNSM-eiland zitten tot slot een aantal cafés en restaurants om te eten en te drinken, zoals Café de Zuid, Pata Negra en Happy Happy Joy Joy. In het restaurant van Loods 6, De Kompaszaal, kun je met korting eten en drinken.

Op ons kantoor in Amsterdam Oost zijn nog 3 vaste fulltime werkplekken te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

6 beoordelingen

(6)

"Ik voel minder een klik met de mensen en de plek."

Kijker in januari 2016

"was nice, friendly people, and my kind of style. The downside is that there’s no synergy between what I do and what they do (product design). Because of that I’m going to rule it out, but it’s no reflection on them or the space. It’s just that I would like, if possible, to be among people who do similar work to me (text, websites, communication, images – that kind of thing)."

Kijker in december 2015

"locatie is prettig. De ligging en het kantoor op de knsm laan is iets handiger voor ons. Maar daar is de prijs ook weer hoger."

Kijker in november 2015

"Lekkere industriële ruimte met bijzonder uitzicht over het IJ. De andere mensen in de ruimte zijn plezierig om mee samen te werken. Er is genoeg ruimte om te concentreren of een praatje te maken zonder dat mensen elkaar storen. In de buurt genoeg plekken om even een broodje te halen of een bakkie te doen."

Huurt vanaf december 2015

"Ik vind het een mooie werkplek en een fijne omgeving. Ik hik wel een beetje aan tegen de opzegtermijn, ik heb geen plannen om snel weg te gaan, maar dit is wel erg veel."

Kijker in september 2015

"De Sumatrakade was ook een prachtige plek, met erg aardige rondleider (John Kok) maar het is niet de plek waar ik nu zou willen aansluiten."

Huurt vanaf juli 2016 bij KNSM-Laan 93

Adres: Launchdesk KNSM-laan Sumatrakade kantoor/werkplek Amsterdam, KNSM-laan, Amsterdam Oost, 085 888 2882

52.3770384.941252

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij KNSM-laan Sumatrakade


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!