Bloemstraat Rozengracht

 

Coworking space in Amsterdam Centrum

4/5
(1)

Verschillende flexplekken beschikbaar in dit gezellige kantoor in het hart van de Jordaan

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben ons mooie kantoor in een oud woonpand in de Jordaan. Wanneer je bij ons de deur uitloopt zie je de Westertoren al staan. Een prachtige plek om te werken. We werken hier met meerdere flexwerkers en hebben nog werkplekken over. We bieden luxe voorzieningen; je kunt de hele ruimte reserveren in weekenden, er is een ingerichte keuken en een printer.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze flexplekken in Amsterdam Centrum

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Flexplekken voor 5 dagen per week voor €85 per maand (nu niet beschikbaar)

  • Een flexplek voor vijf dagen per week. Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €85 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, kastje/kluisje en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Bloemstraat 130, Amsterdam (12)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

We hebben een grote tafel midden in de ruimte staan waar iedereen aan kan werken. Mocht je liever aan het raam zitten, dan kan dat ook! Hier op kantoor kun je geconcentreerd werken en heb je de kans om je netwerk uit te breiden of samenwerkingen aan te gaan.

Meer over ons kantoor

Ons kantoor in de Jordaan

We hebben ons kantoor op de begane grond van een oud woonpand midden in de Jordaan. De hoge ramen, het vele houtwerk en de witte vloer zorgen voor een sfeervolle plek om te werken. Aan de achterkant van ons pand hebben we een kleine binnenplaats, maar als het zonnetje lekker schijnt zitten we vaak aan de voorkant te werken of drinken we daar een drankje.

Mooie flexplekken

In het midden van de ruimte hebben we een grote tafel neergezet waar in totaal 10 mensen aan kunnen werken. Ook hebben we nog een mooie flexplek gemaakt bij het raam, waardoor je ook de gezelligheid van de straat meekrijgt. Aan de voor- en achterkant zijn twee grote ramen die zorgen dat de ruimte genoeg daglicht krijgt.

Voorzieningen

Wanneer je hier een flexplek huurt mag je ook gebruik maken van alle voorzieningen in het kantoor. Zo is er een mooie open keuken die compleet ingericht is met koelkast, gasfornuis, oven en keukenkastjes. Iedereen mag hier gratis een heerlijk kopje koffie of thee pakken. We bieden iedere huurder de kans om de gehele ruimte in de weekenden of avonden te reserveren voor vergaderingen, workshops of lezingen.

Verschillende flexwerkers

Er werken hier meerdere zelfstandige ondernemers. Tijdens het werk staat hier geen muziek aan; er wordt wel met elkaar gepraat maar soms ook heel stil gewerkt. We organiseren vaak spontaan een gezamenlijke activiteit zoals een borrel of masterclass. De laatste tijd wordt er regelmatig samengewerkt aan projecten en we helpen elkaar ook bij het uitbreiden van elkaars netwerk. We hebben een appgroep gestart voor praktische zaken zoals reserveringen.

Midden in de Jordaan

Dit is de ideale plek voor een kantoor, midden in de Jordaan. Je vindt hier in de buurt veel gezellige plekken om een drankje te drinken of een hapje te eten. Om de hoek vindt je heerlijke bakkers om je lunch te halen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is perfect. Er stoppen op de Rozengracht en bij de Westerkerk meerdere trams en bussen. Uiteraard kun je je fiets voor de deur parkeren wanneer je fietsend naar kantoor wil komen.

Op ons kantoor in Amsterdam Centrum is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

1 beoordeling

(1)

"It was very nicely situated, but a little too crowded for me, and no extra room from where I could have Skype calls."

Huurt vanaf oktober 2018 bij Johan Huizingalaan 761-763 B1

Adres: Launchdesk Bloemstraat Rozengracht kantoor/werkplek Amsterdam, Bloemstraat, Amsterdam Centrum, 085 888 2882

52.3740464.880941

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Bloemstraat Rozengracht


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!