Nijverheidsweg Conrad

 

Bedrijf met extra ruimte in Haarlem Oost

Modern kantoor in een oud pand met grote ramen en gratis parkeren

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Ons kantoor zit in een oud pand uit 1956 in Haarlem Oost. Binnen is alles heel licht, van wit gestucte muren tot grote ramen waar veel licht door naar binnen komt. We hebben ruime werkplekken en mooie faciliteiten waar gebruik gemaakt van mag worden.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Over ons kantoor

Er werken hier drie andere kleine bedrijfjes, en de sfeer is dan ook rustig maar wel gezellig. Ons pand is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. In de buurt zit station Haarlem Spaarnewoude en je kunt hier gratis parkeren.

Meer over ons kantoor

Het pand

We hebben het kantoor vrij strak ingericht. Witte gestucte muren en een licht eiken vloer ligt er op de grond. Doordat er veel grote ramen zijn, komt er veel licht binnen. Van binnen heb je uitkijk op de weg en op het haventje.

De werkplek

Wanneer je hier een flexplek huurt krijg je een driehoekig, in hoogte verstelbaar bureau met bureaustoel. Er is zelfs een computerscherm aanwezig als je deze zou willen gebruiken en er is opbergruimte aanwezig. Er wordt hier niet veel gebeld, dus je kunt hier goed geconcentreerd werken.

Buitenplaats

Wanneer het mooi weer is kun je lekker naar buiten in onze eigen buitenplaats. De ruimte is ongeveer 100m2 waar iedereen gebruik van mag maken en het is dan ook lekker om even je benen in te strekken

Voorzieningen

Ons kantoor is van alle gemakken voorzien. Er is hier snel internet en een schoonmaakservice. Verder is er een keuken met wasbak en drie onder- en bovenkastjes. Er ligt servies wat door iedereen gebruikt mag worden. Verder is er een vaatwasser, bonenkoffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, biertap en een koelkast. Wanneer je met de auto naar het kantoor komt kun je deze parkeren op de gratis parkeerplekken voor de deur.

Op ons kantoor in Haarlem Oost is momenteel niets te huur.


Adres: Launchdesk Nijverheidsweg Conrad kantoor/werkplek Amsterdam, Nijverheidsweg, Haarlem Oost, 085 888 2882

52.3876354.659771

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Nijverheidsweg Conrad


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!