Herengracht Koningssluis

 

Coworking space in Amsterdam Grachtengordel

Monumentaal grachtenpand met een unieke community vol jonge ondernemers.

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Dompel jezelf onder in een warm bad van mensen die elkaar willen helpen. In dit kantoorgebouw aan de Herengracht omarmen wij, waar coworking om draait: samenwerking boven competitie, standaard VrijMiBo's met elkaar, elkaars verjaardag vieren en leven als een warme community van gelijkstemde ondernemers die elkaar helpen te groeien. Met ons pand in het hartje van Amsterdam ben je verzekerd van een goede locatie.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (18)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (21)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (22)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (23)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (24)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (25)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (26)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (27)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (28)
 • Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (29)

Onze werkplekken en flexplekken in Amsterdam Grachtengordel

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 8 juni 2022)

Op ons kantoor is nu te huur:

6 flexplekken voor 5 dagen per week voor €125 per maand (ex BTW)

 • Een flexplek voor vijf dagen per week. Bekijk
 • 6 beschikbaar
 • €125 / maand
Voorzieningen

Inclusief postverwerking, bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een initiële huurtermijn van 2 maanden. Er wordt telkens met een termijn 2 maanden verlengd, tenzij uiterlijk één maand voor het einde van een termijn is opgezegd

Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (1)

4 eigen fulltime werkplekken voor €350 per bureau per maand (ex BTW)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 4 beschikbaar
 • €350 / maand
Voorzieningen

Inclusief postverwerking, bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee en pantry

Opzegtermijn

Een initiële huurtermijn van 2 maanden. Er wordt telkens met een termijn 2 maanden verlengd, tenzij uiterlijk één maand voor het einde van een termijn is opgezegd

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Rent office space Herengracht 420, Amsterdam (20)

Het kantoorpand waar de werkplekken en kantoren zijn gehuisvest dateert uit 1671 en is gelegen in het hart van Amsterdam. Zowel het Leidseplein als het Koningsplein zitten op steenworp afstand, wat maakt dat de diverse winkels en cafés binnen enkele minuten te bereiken zijn. Inmiddels hebben we al vele verschillende jonge, startende ondernemers in onze community en we zouden graag nog meer enthousiaste ondernemers hieraan toe willen voegen.

Meer over ons kantoor

Over ons

De locatie is ontstaan vanuit eigen behoefte naar een gaaf kantoor waar men een community kon vormen met andere startende ondernemers. Inmiddels is de locatie hard gegroeid en willen willen we graag bedrijven helpen. Het werkleven in dit kantoorgebouw is erg fijn. Er is een optimaal ecosysteem gecreëerd voor jou en je bedrijf, gebaseerd op vijf belangrijke waarden: samenwerking, community, openheid, gezelligheid en toegankelijkheid. We willen organisaties stimuleren om natuurlijk te groeien. Jij alleen kan het , maar je kan het niet alleen. Wat ons uniek maakt is onze hechte community. Het moedigt je aan in je dagelijkse bezigheden en in je lange-termijn ambities. Bovendien, wanneer we werken, dan werken we ook echt. Je kan niet streven naar het beste, als je er niet daadwerkelijk uren in stopt. Dus dat is wat we doen en daar helpen we je graag bij.

Flexplekken en werkplekken

Onze flexplekken deel je met een aantal gezellige en ambitieuze ondernemers. In het kantoor hangt een gemoedelijke sfeer, wat het werken prettig maakt. Er zijn veel verschillende soorten ondernemers bij ons te vinden van accountants tot industriële ontwerpers. Daarnaast hebben wij ook dedicated desks te huur in het pand. Hierbij krijg je een eigen bureau in een afsluitbare ruimte. Ook kun je dan gebruik maken van de vergaderruimtes en de postservice die wij bieden.

Voorzieningen

Het het kantoorgebouw aan de Herengracht kun je gebruik maken van een snelle internetverbinding, zodat je direct aan de slag kunt. We hebben onbeperkt koffie en thee waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast hebben we twee ruimte vergaderzalen in het kantoorpand. Er is een algemene ruimte war we tegen een kleine vergoeding lunch aanbieden. Voor de ondernemers met een didicated desk of een eigen kantoor is het pand 24/7 toegankelijk met een eigen toegangscode, dus ook wanneer je een late deadline hebt kun je gerust verder werken.

Community

Wij willen een community creëren met de ondernemers die in ons pand gevestigd zijn. dit doen wij door de community lunch dagelijks aan te bieden. Daarnaast drinken wij na het werk graag een drankje met elkaar. Een keer per twee weken organiseren wij een sociale activiteit, bijvoorbeeld onze jaarlijkse pubquiz of een darttoernooi. Om jezelf, als ondernemer, te kunnen blijven ontwikkelen organiseren wij verschillende workshops en feedback sessies met andere huurders.

Bereikbaarheid

Door de ligging in harte Amsterdam is het pand goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Op ons kantoor in Amsterdam Grachtengordel zijn nog 6 flexplekken en 4 vaste fulltime werkplekken te huur.


Adres: Launchdesk Herengracht Koningssluis kantoor/werkplek Amsterdam, Herengracht, Amsterdam Grachtengordel, 085 888 2882

52.367284.886959

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Herengracht Koningssluis


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!