Czaar Peterstraat Leeghwater

 

Bedrijf met extra ruimte in Amsterdam Oost

Modern kantoor met vergaderruimte in gezellige buurt in Amsterdam Oost

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben een kantoor met een gezellige groep ondernemers in Amsterdam Oost. We kennen elkaar allemaal erg goed en er hangt hier een gezellige sfeer. De buurt is erg in trek en er komen hier steeds meer creatieve bedrijven en winkeltjes. Ons kantoor bestaat uit een grote open ruimte en is erg strak en modern ingericht. Het kantoor is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • De gezellige lunchtafel
 • Het kantoor heeft grote ramen met veel licht
 • Het kantoor heeft verschillende lagen om op te werken
 • Er is een handige keuken
 • Er werken hier alleen maar freelancers
 • Bij ons is een relaxte werksfeer
 • Er is vaak onderling overleg
 • We hebben een erg schoon kantoor
 • Er is een dames en heren toilet
 • Je mag gebruik maken van de afgesloten vergaderruimte

Onze werkplekken in Amsterdam Oost

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen fulltime werkplekken voor €275 per bureau per maand (nu niet beschikbaar)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €275 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Czaar Peterstraat 111, Amsterdam (19)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Rent office space Czaar Peterstraat 111, Amsterdam (18)

De Czaar Peterbuurt is steeds meer in trek. Een hoop van de panden zijn pas helemaal gerenoveerd en er zitten nu veel leuke bedrijfjes en winkeltjes. In de buurt zitten bijvoorbeeld een paar goede koffiezaakjes, een broodzaak, een kaaswinkel en heel aantal bedrijfjes in de creatieve sector. Het kantoor is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer, lijn 10 stopt hier voor de deur.

Meer over ons kantoor

Over ons

We zitten in dit kantoor met een hechte groep creatieve ondernemers. In het kantoor zit onder andere een front-end developer, een copywriter, een merkstrateeg en een headhunter. We zitten nu al zo'n drie jaar in dit kantoor, en hebben hiervoor ook al samen in andere panden gezeten. We werken erg veel samen en helpen elkaar wanneer dat kan. Het liefst zoeken we iemand die ook in de creatieve industrie werkt.

Werkplekken aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam Oost

Ons kantoor bestaat uit een grote open ruimte. De inrichting is erg strak en modern, met lichte plafonds en muren in het hele kantoor. De werkplekken hebben we verspreid neergezet door het hele kantoor. Als je het trapje afgaat vind je onze vergaderruimte.

Je werkplek Amsterdam Oost

Je krijgt bij ons een verstelbaar bureau met een goede bureaustoel. Ieder bureau heeft een eigen kastje en we hebben nog veel extra kastruimte beschikbaar. Boeken mag je kwijt in de grote boekenkast die bij de overlegtafel staat. Je krijgt van ons je eigen sleutel, zodat je altijd toegang hebt tot het kantoor.

Voorzieningen

We hebben veel voorzieningen waar je gebruik van mag maken. Er is een keukentje met daarin een vaatwasser, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en een broodrooster. We hebben een fijne afgezonderde vergaderruimte. Mocht deze even bezet zijn, kun je ook altijd gebruikmaken van de grote overlegtafel in de kantoorruimte. Verder zit er een alarm op het kantoor en hebben we hier uiteraard goede internetverbinding. Ook hebben we een printer en een scanner die je kan gebruiken.

Sociaal

Ons kantoor is heel sociaal en altijd erg gezellig. Vaak komen er ook bekenden van ons een middagje bij ons werken. Zo leer je erg makkelijk nieuwe mensen kennen en komen er ongetwijfeld nieuwe kansen langs om samen te werken met andere ondernemers. We lunchen elke dag met iedereen die aanwezig is op kantoor. We gaan ook wel eens spontaan wat eten of even borrelen. Hier in de buurt is eetcafé Langendijk een echte aanrader.

Op ons kantoor in Amsterdam Oost is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

1 beoordeling

"Dat was een goed bezoek, maar ik twijfel nog of dit kantoor bij me past."

Kijker in mei 2015

Adres: Launchdesk Czaar Peterstraat Leeghwater kantoor/werkplek Amsterdam, Czaar Peterstraat, Amsterdam Oost, 085 888 2882

52.370814.930364

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Czaar Peterstraat Leeghwater


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!