Prinsengracht Leidseplein

 

Bedrijf met extra ruimte in Amsterdam Grachtengordel

4/5
(3)

Chique kantoor in grachtenpand op toplocatie vlakbij het Leidseplein

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

In deze voormalige bakkerij aan de Prinsengracht, vlakbij de kruising met de Leidsestraat, zijn werkplekken te huur in een ruim en stijlvol kantoor. Het Leidseplein is om de hoek en het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 1, 2 en 5 stoppen praktisch voor de deur. Er is een afgesloten vergaderruimte, een badkamer met douche, een keukentje en een buitenterras. Vanuit het raam heb je uitzicht over de gracht.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (5)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (6)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (7)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (8)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (9)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (10)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (11)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (12)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (13)
 • Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (14)

Onze kantoorruimtes in Amsterdam Grachtengordel

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen kantoorruimte van 100 m² voor €2.400 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Eigen kantoorruimte van 100m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €2.400 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een initiële huurtermijn van 12 maanden. Er wordt telkens met een termijn 12 maanden verlengd, tenzij uiterlijk 3 maanden voor het einde van een termijn is opgezegd

Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (19)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Rent office space Prinsengracht 462 B, Amsterdam (18)

Het kantoor ligt op de eerste verdieping van een mooi en historisch grachtenpand. Via een stijlvolle ontvangsthal en een nette trap sta je er binnen. In totaal zijn er zeven werkplekken verdeeld over twee ruimtes, die gescheiden worden van elkaar met een glazen wand. De oppervlakte van het hele kantoor, inclusief vergaderruimte, bedraagt honderd vierkante meter.

Meer over ons kantoor

Over ons

Deze plek is geschikt voor zelfstandigen of bedrijven die op zoek zijn naar een complete en representatieve werkplek of kantoorruimte. Het is mogelijk om het hele kantoor te huren, maar een losse werkplek kan ook.

Kantoorruimte aan de Prinsengracht in Amsterdam Grachtengordel

Het kantoor heeft een chique uitstraling. Aan de wand hangen verschillende kunstwerken en er ligt een nette houten vloer. Er komt veel daglicht binnen door drie grote ramen aan de voorkant. In de vergaderruimte achterin zit een dakraam, zodat ook daar voldoende licht is. Het kantoor is helemaal gemeubileerd.

Je werkplek Amsterdam Grachtengordel

In het kantoor zijn zeven werkplekken ingericht. Allemaal met een in hoogte verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoelen. Er zijn verschillende ladekasten beschikbaar en ook een aantal bureaulampen. In de vergaderruimte zijn planken waar je spullen op kunt slaan, en daarnaast is er ruimte in een dressoirkast.

Voorzieningen

Achterin het kantoor vind je de met glazen wand afgesloten vergaderruimte. Daar staat een tafel met vier stoelen. Er is een grote flat screen beschikbaar voor presentaties en er is een whiteboard. In het kantoor zelf is bovendien nog een grote houten vergader-/lunchtafel met zes stijlvolle leren stoelen. Verder is er een luxe badkamer met toilet, wastafel en douche. Het keukentje met koffiezetter, kookstel, ijskast en vaatwasser is verderop in de hal. Vanaf daar heb je ook toegang tot het buitenterras. Met de auto? Parkeren is hier geen probleem. Er zit een parkeergarage aan de gracht en Q-park Byzantium ligt op loopafstand. Iedereen die hier een werkplek huurt krijgt eigen sleutel waarmee je 24/7 naar binnen kunt. Het kantoor wordt goed beveiligd met gewapende deuren en drie stevige sloten.

Sociaal

Alle voorwaarden zijn aanwezig om er een gezellig en sociaal kantoor van te maken. De buurt rondom het Leidseplein is levendig en er zijn uitwijkmogelijkheden genoeg. Naar de film, een drankje in de kroeg, overleggen met klanten in een café of een lekkere lunch: het kan hier allemaal. En wie weet wie je hier gaat ontmoeten om mee samen te werken?

Op ons kantoor in Amsterdam Grachtengordel is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

3 beoordelingen

(3)

"Prinsengracht /Leidse vond ik qua ruimte geschikt. Locatie heb ik twijfel over want zit nu in zelfde drukke buurt en wil eigenlijk juist naar rustiger plek."

Kijker in september 2017

"I liked the one in Prinsengracht, I think it would be more suitable for us since we would not have to worry about arranging the furniture."

Kijker in november 2015

"I thought it was great, it is bit on the expensive side for us."

Kijker in oktober 2015

Adres: Launchdesk Prinsengracht Leidseplein kantoor/werkplek Amsterdam, Prinsengracht, Amsterdam Grachtengordel, 085 888 2882

52.3641654.885344

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Prinsengracht Leidseplein


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!