Veldweg Nassaulaan

 

Bedrijf met extra ruimte in Bussum Centrum

3/5
(3)

Mooi kantoor in het centrum met werkplekken voor bedrijven in de communicatiebranche

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij zijn een communicatiebureau. Met ons bedrijf houden we ons vooral bezig met corporate communicatie en PR. We adviseren klanten over PR en zorgen ervoor dat ze goed in de media komen. BNP Paribas en Nyenrode zijn bijvoorbeeld klanten van ons. We werken met 16 man in ons kantoor in Bussum en de meeste daarvan zijn vrij jong. Onze beschikbare werkplekken zijn alleen bedoeld voor mensen die met complementaire diensten bezig zijn, zoals online reclame of social media.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze werkplekken in Bussum Centrum

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen fulltime werkplekken voor €225 per bureau per maand (nu niet beschikbaar)

  • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €225 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres, pantry en parkeergelegenheid

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van één maand

Rent office space Veldweg 28, Bussum (16)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

We zitten met ons bedrijf in een oud schoolpand, in hartje Bussum. Het kantoor biedt voor ons een hele mooie uitvalsbasis, omdat het dichtbij zowel Hilversum als Amsterdam ligt. Zowel met openbaar vervoer als met de auto is het kantoor erg goed bereikbaar. Het kantoor beschikt over veel mooie faciliteiten waar je gebruik van kan maken, zoals onze mediatraining studio en een grote keuken. Ook mag je altijd gezellig aanschuiven bij de lunch of bij borrels.

Meer over ons kantoor

Oud schoolpand

Ons kantoor is gevestigd in een prachtig schoolpand, dat rond 1892 gebouwd is. Op een paar plekken kun je nog wat herinneringen aan de school zien, zoals het schoolbord dat in de grote vergaderruimte staat. Zodra je binnenkomt zie je op de begane grond eerst onze eigen werkplekken en de grote keuken en lunchruimte. Als je de eerste trap omhoog gaat vindt je hier onze mediatraining studio en een kleiner keukentje. Een trap verder omhoog, op de zolder, bevinden zich de werkplekken, en nog een vergaderruimte.

Lunch en Borrels

Elke dag wordt er samen met z'n allen gezellig geluncht. Iedereen mag hierbij aanschuiven. Dit is het ideale moment om de andere mensen in het kantoor beter te leren kennen, en wie weet ontstaan er zo zelfs een aantal samenwerkingen. Verder hebben we bijna elke vrijdagmiddag een gezellige borrel en wordt er vaak een potje tafelvoetbal gespeeld. De sfeer is bij ons erg ongedwongen. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid.

De buurt

We hebben ons kantoor op een erg leuke plek in Bussum. In de buurt vind je bijvoorbeeld de Nassaulaan, een gezellige winkelstraat. Ons kantoor is erg goed bereikbaar. Als je met de auto naar kantoor komt kan je deze gratis op ons eigen terrein parkeren. Ook met het openbaar vervoer ben je erg snel bij ons kantoor. Station Naarden-Bussum ligt hier op een paar minuten loopafstand.

Faciliteiten

Je mag bij ons van veel faciliteiten gebruikmaken. We hebben meerdere keukens die je kunt gebruiken, waarvan de grootste zich op de begane grond bevindt. Hier hebben we een soort lunchruimte van gemaakt, waar je goed kan zitten en zelfs een potje tafelvoetbal kan spelen. In de keuken zit onder andere een koffiezetapparaat en een combimagnetron. Verder hebben we op de eerste etage een mediatraining studio en is er een vergaderruimte.

Let op: alleen voor mensen werkzaam in de communicatie

We zijn op zoek naar vakgenoten en creatieven die –bij voorkeur in aanpalende disciplines- actief zijn in het communicatievak. De werkplekken bevinden zich in twee aparte ruimtes op de zolder. Je krijgt bij ons een verstelbaar bureau met een goede bureaustoel en een ladekast. Ook is er ruimte in de kast om wat spullen in op te slaan. Uiteraard hebben we snel internet, kan je wat printjes maken, en kan je hier 24/7 komen werken.

Op ons kantoor in Bussum Centrum is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

3 beoordelingen

(3)

"De persoon die ons te woord stond gaf direct al aan dat hij op zoek was naar iemand die complentair was aan hetgeen zij deden en dat zijn wij niet. Wij hebben niet eens de plek gezien. Wij kwamen voor niets."

Kijker in december 2015

"We hadden het kantoor anders in ons hoofd. Blijkt dat de werkplekken op de zolder kamer zijn en dat spreekt ons niet echt aan."

Kijker in oktober 2015

"Leuk kantoor, maar we hebben elders iets gevonden wat beter bij ons past."

Kijker in maart 2015

Adres: Launchdesk Veldweg Nassaulaan kantoor/werkplek Amsterdam, Veldweg, Bussum Centrum, 085 888 2882

52.2747945.162088

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Veldweg Nassaulaan


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!