Zuidelijk Halfrond Evenaar

 

Bedrijfsverzamelgebouw in Gouda Centrum Gouwe Spoor

Groot pand met een leuk team in het Groene Hart

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben een groot bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Gouwe Spoor in Gouda. Ons kantoor is vlakbij de snelweg gelegen en we verhuren hier ruime kantoorruimtes. Je auto kan je gewoon voor het kantoor parkeren. De sfeer is bij ons echt erg goed en er zijn veel mooie voorzieningen waar je gebruik van kan maken. Zo hebben we bijvoorbeeld prachtige vergaderruimtes en een heerlijk terras met uitzicht op het groene hart en de Gouwe.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze kantoorruimtes in Gouda Gouwe Spoor

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen kantoorruimte van 30 m² voor €675 per maand (nu niet beschikbaar)

  • Eigen kantoorruimte van 30m². Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €675 / maand
Voorzieningen

Inclusief postverwerking, internetmogelijkheden, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres, pantry en parkeergelegenheid

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 3 maanden

Rent office space Zuidelijk Halfrond 1, Gouda (3)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

We werken in ons pand in Gouda met een heel leuk team. Ons doel is om zo veel mogelijk mee te denken met de bedrijven die bij ons huren, en om bij problemen naar een goede oplossing te zoeken. We nemen echt zo veel mogelijk van de ondernemers uit handen. In het pand zit al een gym, een importbedrijf voor luxe waren en een aantal coaches. We hebben absoluut geen voorkeuren als het gaat om nieuwe huurders, iedereen is hier welkom!

Meer over ons kantoor

Bij ons in de buurt

Gouda ligt op een geweldige plek in het land. Centraal gelegen, met Utrecht, Den Haag en Rotterdam hier allemaal ontzettend dichtbij. Ons kantoor bevindt zich op een rustig bedrijventerrein dat erg goed bereikbaar is met de auto. Vanaf de snelweg ben je zo op kantoor. Je auto kan je dan gewoon kwijt op het parkeerterrein voor het kantoor of in onze parkeergarage. Hier in de buurt heb je heel vlakbij een supermarkt en het groene hart is de ideale plek om even een ommetje te gaan lopen.

Onze kantoorruimtes

In ons kantoor hebben we mooie kantoorruimtes beschikbaar. De kantoorruimtes worden leeg opgeleverd en zijn er in verschillende maten. Bij langdurige huur zouden er zelfs muren kunnen worden opengebroken, om zo tot een kantoorruimte te komen die perfect bij je behoefte past. Ook krijg je bij ons een eigen sleutel, zodat je 24/7 in je eigen kantoor kan werken.

Ons pand

Ons grote bedrijfsverzamelgebouw was voorheen het kantoor van een groot ICT bedrijf, en beschikt over vijf verdiepingen. Als je bij ons binnenkomt zie je allereerst de bemande receptie en vind je twee mooie vergaderruimtes. Op de begane grond bevindt zich ook nog de gym die in ons pand zit. De rest van de kantoorruimtes kun je bereiken via de grote trap of de liften. Verder vind je op de eerste etages ook een keukentje. Het pand heeft buiten ook nog een leuk terras met uitzicht op het groene hart en af en toe prachtige jachten die voorbij varen.

Voorzieningen

We hebben in ons pand erg mooie voorzieningen. Uiteraard mag je overal gewoon gebruik van maken. We hebben bijvoorbeeld een aantal prachtige vergaderruimtes die je kan huren. Er is een keukentje op de eerste etage en er komt op de begane grond een bedrijfsrestaurant. Als je voor tienen doorgeeft wat je wil eten, laten wij je lunch op kantoor bezorgen. Voor het pand hebben we parkeerplaatsen voor de huurders. Verder beschikt het pand over liften en is er uiteraard draadloos internet beschikbaar.

Netwerkborrels

Bij ons in het pand leer je heel erg makkelijk nieuwe mensen kennen. De verschillende ondernemers kennen elkaar hier echt allemaal. De sfeer is heel rustig en huiselijk. We nodigen regelmatig 's avonds netwerkclubs met groepen ZZP'ers uit om hier te komen borrelen. Dit is echt een ideaal moment om nieuwe contacten op te doen en weer andere ondernemers te leren kennen. Je bent als huurder hier natuurlijk altijd van harte uitgenodigd om mee te borrelen.

Op ons kantoor in Gouda Centrum Gouwe Spoor is momenteel niets te huur.


Adres: Launchdesk Zuidelijk Halfrond Evenaar kantoor/werkplek Amsterdam, Zuidelijk Halfrond, Gouda Centrum Gouwe Spoor, 085 888 2882

52.0161964.685248

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Zuidelijk Halfrond Evenaar


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!